Locatie: Nieuw-Vennep

van Driel B.V. is toonaangevend in het produceren van Yacht equipment voor de luxe jachtbouw. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep en onze vestiging in Gieten produceren wij dagelijks High-end Yacht equipment in RVS, staal, aluminium en composiet. Voor iedere klant leveren wij hoogwaardig kwaliteit maatwerk.

Door uitbreiding van werkzaamheden en groei van onze klanten zijn wij op zoek naar talentvolle collega’s die ons professionele team komen versterken! In deze functie bouw je mee aan onze exclusieve maatwerkproducten voor de meest exclusieve jachten ter wereld.

Werkzaamheden

Als Service Coördinator draag je zorg voor de opvolging en afhandeling van storingen, de planning, de werkvoorbereiding, de buitendienst en onderhoud je veelvuldig contact met de klant. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte capaciteitsplanning, beoordelen van rapportages, de administratieve afhandeling en continu verbetering van processen en onze dienstverlening.

Wat bieden wij

• Een uitdagende functie met afwisselend werk en werkplek
• Prima arbeidsvoorwaarden
• Prettige werkomgeving
• Een passend salaris

Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare functie als service coördinator of teamleider in een service omgeving, bij voorkeur binnen de installatiebranche.
Je bent een verbindende schakel, je kan goed samenwerken met anderen om met elkaar het beste resultaat te bereiken.
Sterk in planning, communicatie, organisatie en structuur.

Is dit jouw droombaan? of ken je iemand die perfect past in dit plaatje? 

Neem dan direct contact met ons op!  Stuur een email naar solliciteren@vandriel.eu. of nog sneller,
bel nu met 0252 67 22 93 en wij nodigen je direct uit voor een sollicitatiegesprek. 

Acquisitie voor deze functie stellen wij niet op prijs.