Van Driel B.V., met de hoofdvestiging in Nieuw-Vennep, is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in Yacht equipment voor de luxe jachtbouw. Wij produceren Yacht equipment in RVS, staal, aluminium en composiet. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden naar de wensen van de klant geproduceerd.

Door uitbreiding van werkzaamheden zijn wij voor onze nieuwe vestiging in Gieten op zoek naar enthousiaste collega’s met een technische knobbel. In deze functie bouw je mee aan onze exclusieve producten voor de meest luxe jachten ter wereld.

De werkzaamheden bestaan uit het produceren en samenstellen van onze producten, zoals: kranen, huiddeuren, luiken, helikopter platforms, beweegbare zwembodems en composiet navigatiemasten. Daarnaast stellen wij bereidheid om op locatie te werken op prijs.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie met afwisselend werk
  • Prima arbeidsvoorwaarden
  • Prettige werkomgeving
  • Een passend salaris

Functieprofiel

Je hebt ervaring met TIG, MIG en MAG lassen en bent bekend met de verwerking van RVS, staal en aluminium. Je kunt goed tekeningen lezen, hebt een goede algemene vakkennis en bent flexibel.

Ook jonge minder ervaren krachten zijn van harte welkom! Bij ons bedrijf kun je het metaal vak nog leren in al haar facetten.

Ben jij of ken jij iemand die deze uitdaging aan wil gaan? Stuur dan een mail met jouw CV en motivatie of een tip naar rvreenegoor@vandriel.eu. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer R. Vreenegoor op +31 (0)6 577 738 13.

Acquisitie voor deze functie stellen wij niet op prijs.